Forrai Ildikó kártyavető
Mindenre van megoldás, találjuk meg a legjobbat!BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Ami itt található mind érvényes, bármilyen a dátuma!! Ha régi hírt találsz akkor azóta MÉG MINDIG ÉL, hogy a honlapomra a hírek közé feltettem!! Tehát nem a program dátuma, hanem a beírásé :-) :

továbbÉlő internetes INGYENES kártyavetés
- 2012.07.02.

Megváltozott az IDŐPONT!! szerda 19-20 ÓRÁIG és (egyenlőre ) csütörtökön is ugyanezen a számon lehet hívni!! 06/70/ 244 9494 Most 19-n SEMMILYEN ADÁS ÉS TELEFONLEHETŐSÉG SINCS!! mert színházban leszek!! :-) T A TELEFONSZÁM!! +36/70 244 94 94 Az élő adás ideje alatt a fenti telefonszámon bárki bárhonnan felhívhat, - külföldről is! Most csütörtökön 19-n semmilyen adás és telefonlehetőség nincs, mert színházban leszek!! Ééééés! Magyarországról, ha a műsoridőn KÍVÜL szükség lenne egy azonnali segítségre, akkor 10 h -tól 22 h-ig minden nap sajnos kizárólag MAGYARORSZÁGRÓL lehet hívni egy számot 06/90 900 635. Ha ezt a számot nem venném fel, akkor épp beszélek valakivel! :-) Szóval senki ne maradjon villám segítség nélkül! Ez bármilyen váratlan történésnél jól jöhet. Persze a normális nagy elemzést NEM helyettesíti! :-) Itt az oldalamon ha a kis videók bal felső sarkára viszitek a cursort, akkor megjelenik egy ablak, hogy lejátszási lista.. Ééés! akkor minkét videóban kb 83 témában fent van egy egy kis videóblog! :-) Jó böngészést

továbbKártyavetés
- 2009.06.01.

Előzetes megbeszélés szerint egyéni kártyavetésre is lehet jelentkezni.
Több helyszínen is lehet találkozni velem. Előtte telefonon egyeztetünk hogy mikor és hol lenne az ideális.
Sorselemzés!! 1 óra 7500.- Ft
Nagy elemzés 2 óra 12.000.-Ft


20/ 99 62 574
továbbKártyaiskola
- 2014.01.30.

LEHET JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ KÁRTYAISKOLÁRA. Gyűjtögetem a jelentkezőket! Ha összejött egy tanfolyamra való személy :-) akkor értesítek mindenkit! ! Személyesen jelentkezz ha érdekel, a 06/20/ 99 62 574 telefonszámon, és minden részletet elmondok, :-) Szeretettel várok mindenkit Hasznos lesz!

továbbYou tube
- 2012.02.19.

Egyrészt itt a honlapon a felső videóban az utolsó élő adást tudod visszanézni. Az alatta Lévő videó ablakban, ha kinyitod, FENT a bal szélén a sornak a LEJÁTSZÁSI LISTÁBÓL KIKERESHETED A TÉMÁT AMI ÉRDEKEL! Ha VISZONT A GOOGLE keresőbe BEÍROD hogy Forrai Ildikó you tube akkor ugyan igy megtalálod, az összes kis videó blogot, meg persze az élő adásokat is :-) Vannak használható ötletek benne, hogy mit tegyél a "cukorbajoddal" a párkapcsolattal, vagy a "szegénységi fogadalommal". Jó böngészést!!

továbbKÖNYVAJÁNLÓ!!
- 2012.05.15.

FONTOS!! Anita Moorjani: Meghaltam, hogy Önmagara találjaK!! c,. könyve. Ő nem egy író, hanem civil személy, aki a rák, a teljes leépülés és végül halál után, rájött, hogy végig félte az életét, mindenkinek meg akart felelni, minden szabályt be akart tartani és végül ebbe halt bele. Mikor magához tért (MONDOM MAGÁHOZ TÉRT!!) rájött, hogy másképp működik az ember, mint ahogy gondoltukOlvassátok el!! Zseniális! MÁS!! Én kötelezővé tenném MINDENKINEK, hogy mielőtt bármilyen párkapcsolatba fogna, olvassa el és "vágja be" a következő könyvet, hogy megértse a férfi és a női agy működését. Kb az ezredrésze problémánk se lenne!! Allan és Barbara PEASE: Miért nem lépesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők??! a megértés, sikert hoz :-D Jó elmélkedést és tanulást!!

tovább

 

Egy konkrét kérdésre egy rövid válasz.


Időpont: minden szerdán 19-20 óráig ! +36/70/244 94 94

 

ÉÉÉÉS! csütörtökön este IS  19-20  óráig !! az

EZO BOX-ban  megtaláltok, ha a szerdán valami miatt nem sikerült. A szám ugyanaz!!

 

Éééés! Még egy lehetőség, ha azonnal  kell döntened. Kaptam egy  90-s számot, hogyha csak 1-2 kérdésre szeretnél választ, vagy most nincs szükséged egy egész elemzésre!!

Ezt lehet hívni MINDEN NAP 10 h-tól 22-h-ig!! Ha nem veszem fel, akkor valakivel beszélek, és hívj később

Sajnos KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGRÓL lehet hívni!

06/90/900 635 Csak 300 Ft / perc!

Így is sokkal jobban jársz, ha jól döntesz egy helyzetben. :-)

 

Forrai Ildikó előadásai:


 

 

Adások listában:www.forraiildiko.shp.hu